Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Με επιτυχία διοργανώθηκε το «35ο Career Day»



Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε το «35ο  Career Day» που διοργάνωσε τo Career Office του Mediterranean College,  στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου.  Στόχος της διοργάνωσης ήταν να φέρει σε επαφή στελέχη  των μεγαλύτερων Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό από τις Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής, Μηχανικών καθώς και των Τμημάτων Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Κολεγίου.
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκαν  εξατομικευμένα  interviews των τελειόφοιτων και των απόφοιτων του κολεγίου, με εκπροσώπους επιχειρήσεων από όλους του κλάδους της αγοράς, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κολεγίου με σκοπό την  επιτυχημένη αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων  για τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, στο πλαίσιο της διασύνδεσης του Κολεγίου με την αγορά εργασίας. Για μια ακόμη φορά, οι τελειόφοιτοι του Κολεγίου, απέσπασαν τα θετικά σχόλια  στελεχών  και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας  για  το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και την εργασιακή κουλτούρα που διαθέτουν.
Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean CollegeCareer Office, Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, www.medcollege.edu.gr
Χορηγός Επικοινωνίας: www.kariera.gr