Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

MC MBA Executives take the lead

Οι 50 executives του ΜΒΑ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας προσκαλούν την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στις 18:00 στην ημερίδα με θέμα «MC MBA Executives take the lead», όπου θα συζητηθούν οι συνέπειες της ύφεσης σε διάφορους κλάδους της ελληνικής οικονομίας και οι τρόποι εξόδου από αυτήν.

Πρόκειται για μια εκδήλωση ανοικτή στο ευρύ κοινό που στοχεύει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν ανά κλάδο λόγω της οικονομικής κρίσης, τους πιθανούς τρόπους ανάκαμψης και τη σημασία που έχει η σύζευξη της επαγγελματικής εμπειρίας με την γνώση που προκύπτει από τη δια βίου εκπαίδευση.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η κα Ιωάννα Τσόκα, Επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων. Ομιλητές θα είναι οι executive φοιτητές του ΜΒΑ, οι οποίοι θα μεταφέρουν στο κοινό την πολυετή επαγγελματική τους εμπειρία στους εξής κλάδους: τεχνολογικό, μέσων μαζικής επικοινωνίας, τηλεπικοινωνιών, τραπεζικό, λιανεμπορίου, βιομηχανικό και φαρμακευτικό. Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει πάνελ ανοιχτής συζήτησης με το ακροατήριο, συντονιστής του οποίου θα είναι ο Δρ. Αλέξανδρος Στυλιανού, δημοσιογράφος στην οικονομική εφημερίδα «Επενδυτής». Η εκδήλωση θα κλείσει με networking cocktail.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Lecture Hall των εγκαταστάσεων του Mediterranean College στο κέντρο της  Αθήνας (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8). Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαιώσεις παρακολούθησης.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr. Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Κέλλυ Αδάμη, τηλ.: 210 88 99 658, e-mail: kadami@medcollege.edu.gr ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα ενδιαφέροντος.  www.medcollege.edu.gr