Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Εσπερίδα με θέμα «Μια νέα προσέγγιση του αυτισμού»

Την Τετάρτη 5/6/2013, ώρα 17:30, θα πραγματοποιηθεί στο Lecture Hall του Mediterranean College, Εσπερίδα με θέμα «Μια νέα προσέγγιση του αυτισμού».

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Τομέας Παιδαγωγικών & Ψυχολογίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013.

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η κα Αφροδίτη Ραλλάτου, Κλινική Ψυχολόγος MSc. Εισηγητές είναι η κα Μαρία Θεοδωράκη, Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής, Υπεύθυνη αθλητικών και πολιτιστικών προγραμμάτων στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων δραστηριοτήτων «ALMA”,  η κα Ζέφη Γιούμπαση,  Ψυχολόγος στο Κέντρο Ημέρας «ALMA», ο κος Στράτος Αλεξάνδρου, Διευθυντής Κέντρου Προσέγγιση, ο κος Τάσος Τραβασάρος, Ψυχολόγος, Επόπτης Συλλόγου
Γονέων - Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών «S.O.S.» και ο κος Γεώργιος Δρίτσας, Πρόεδρος Ομίλου Νέοι Ορίζοντες Φιλίας.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην παραπάνω εκδήλωση, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr