Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

«Graduation Awards Ceremony - Class of 2013 - Dedicated to Outstanding Achievements»

Στο Θέατρο  «Badminton» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Το Mediterranean College Αθήνας θα πραγματοποιήσει την τελετή αποφοίτησης της τάξης του 2013, την  Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 18:00 στο Θέατρο «Badminton» (Άλσος Γουδή). Η τελετή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.


Η φετινή τελετή Αποφοίτησης έχει ως κεντρικό άξονα την ανάδειξη «Εξαιρετικών Επιτεύξεων» (Outstanding Achievements) Ελλήνων, οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ταλέντο τους ή για τις πρωτοπόρες δράσεις τους στο στίβο της Επιχειρηματικότητας και της Καινοτομίας.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο κος Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Εμπνευστής της εκστρατείας «Repower Greece».

Τα Τιμώμενα Πρόσωπα  της φετινής τελετής  τα οποία θα βραβευθούν για το έργο και τα επιτεύγματά τους είναι: η κα Μάϋρα Βαγιωνή – ΣτασινοπούλουΙδρύτρια της Fresh Line, για  τη  διάκριση, καταξίωση και ανάπτυξη της Fresh Line διεθνώς, ο κος Δημήτρης Κορρές, Αρχιτέκτων Μηχανικός, για την Παγκόσμια Ευρεσιτεχνία του 1ου ελληνικού υπέρ- αυτοκινήτου «Korres Project» και η κα Βάνα Κομνηνού, Μαθήτρια Λυκείου, για το Συγγραφικό της έργο.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού, ακαδημαϊκού και καλλιτεχνικού χώρου καθώς και εκπρόσωποι από το χώρο του αθλητισμού.

Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα,   210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr