Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Γιατί οι σπουδές σου πρέπει να αποτελούν μια αξιόπιστη επιλογή


Σερφάρεις στο internet παρακολουθώντας σε τίτλους την εσωτερική επικαιρότητα. Έχεις όνειρα για σπουδές, πτυχίο, μεταπτυχιακό και μια σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία. Δεν θέλεις να αποτύχεις. Δεν πρέπει να αποτύχεις, ειδικά με τις παρούσες κοινωνικές συνθήκες.  Και μετά τις         διακοπές …τι?
 Αν αυτή η ερώτηση σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό που αναζητάς μια καθοριστική  επιλογή για τις σπουδές σου, τότε το Mediterranean College αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή σου  διότι:

Είναι το πρώτο Ελληνικό Αγγλόφωνο Ιδιωτικό Κολλέγιο με  τη μεγαλύτερη εμπειρία και ιστορική διαδρομή, το οποίο διανύει την τέταρτη δεκαετία της υψηλής ποιοτικής και ηγετικής παρουσίας του στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας. Από το 1977, μεταφέρει τη βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα. Σήμερα συνεργάζεται με ένα από τα 50  καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, το University of Derby (σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του Guardian).
Παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης  αναγνωρισμένων  προπτυχιακών  (Bachelor’s) και μεταπτυχιακών  προγραμμάτων (Master’s)  που οδηγούν στην απόκτηση τίτλων, ισοδύναμων  επαγγελματικά με εκείνων των δημοσίων ΑΕΙ  και αφορούν στα παρακάτω επιστημονικά πεδία:











-Σχολή Πληροφορικής: 
-MSc Advanced Computer Networks
-BSc (Hons) Computer Science (Επιστήμη Πληροφορικής)
-BSc (Hons) Networks and Security (Δίκτυα και Ασφάλεια)

-Σχολή Ψυχολογίας
-MSc Adult Cognitive Behavioural Psychotherapy
-MSc Integrative Counselling and Psychotherapy

-BSc (Hons) Applied Psychology  (Εφαρμοσμένη Ψυχολογία)

-Σχολή Εκπαίδευσης 
-MA Education (Special Needs)
-MA Education (Leadership and Management)
-BA (Hons) Early Childhood Studies (Προσχολική Αγωγή)

-Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων
-MBA (ελληνόφωνο ή αγγλόφωνο)
-MSc Marketing Management
-BA (Hons) Business Studies (Διοίκηση Επιχειρήσεων)
-BA (Hons) Business (Marketing) (Διοίκηση και Μάρκετινγκ)

-Σχολή Μηχανικών
-BSc (Hons) Mechanical Engineering (Μηχανολόγων Μηχανικών)
-BSc (Hons) Civil Engineering and Construction (Πολιτικών Μηχανικών).

Το πρώτο έτος διδασκαλίας στα προπτυχιακά προγράμματα πραγματοποιείται στην Ελληνική γλώσσα ενώ παράλληλα βελτιώνεσαι στην Αγγλική Γλώσσα με τη συμμετοχή σου σε προπαρασκευαστικά/ ενισχυτικά τμήματα.
Στα προγράμματα  του  Mediterranean College διδάσκουν έγκριτοι πανεπιστημιακοί καθηγητές και ερευνητές, έμπειροι επαγγελματίες και καταξιωμένα στελέχη και σύμβουλοι επιχειρήσεων.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών σου θα διαπιστώσεις ότι φοιτητική ζωή δεν σημαίνει μόνο υποχρεώσεις και ατελείωτο διάβασμα. Σημαίνει μια αμφίδρομη και ουσιαστική σχέση του φοιτητή με το Κολλέγιο, η οποία περιλαμβάνει άρτιες υποδομές και υπηρεσίες υποστήριξης, δωρεάν σεμινάρια, και αμέτρητες παροχές και προνόμια.

Οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του Σεπτεμβρίου έχουν ήδη ξεκινήσει.
Info: Mediterranean College-Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287779, www.medcollege.edu.gr