Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το Mediterranean College στο πλευρό των Ελλήνων Ολυμπιονικών

Πιστό στη φιλοσοφία του που το θέλει να «αγκαλιάζει»  δράσεις και πρωτοβουλίες που επισημαίνουν τη σχέση μεταξύ του  αθλητισμού και της  εκπαίδευσης, το Mediterranean College  ήταν υποστηρικτής στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών.
Στη εντυπωσιακή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού  Ναυτικού Ομίλου  Αιγυπτιωτών (ΕΝΟΑ), βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων: ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος, για το πρόγραμμα «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Ρίο 2016» που βοηθά αθλητές υψηλού επιπέδου  να αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιπάτειρα, κ. Κατερίνα Παναγοπούλου, για  την πρόσφορα στον αθλητισμό, στον εθελοντισμό και στον  πολιτισμό. Ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας κ. Ισίδωρος Κούβελος για το  πανελλήνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ακαδημίας : «Ευ αγωνίζεσθαι –Άννα Πολλάτου».
Πολλοί Ολυμπιονίκες τίμησαν με την παρουσία τους το εν λόγω event μεταξύ των οποίων και οι: Β. Κοζομπόλη (πόλο) Πρόεδρος Σ.Ε.Ο., Εύη Μωραϊτίδου (πόλο) αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ο., Β. Ζυγούρη (πάλη) Γ. Γραμματέας Σ.Ε.Ο., Δ. Ταμπάκος (ενόργανη), Σ. Παπαδοπούλου και Β. Κραβαριώτη (κωπηλασία) β΄ αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ο., Α. Καραπατάκη (πόλο) ταμίας Σ.Ε.Ο., Ε. Αϊδινλή (Ρυθμική), Δ. Καφφάτος (Χάντμπολ), Δ. Μούγιος και Β. Πολύμερος (κωπηλασία), Θ. Μπίμης και Ν. Συρανίδης (καταδύσεις), Α. Τσουμελέκα (βάδην),  Τ. Καββαδία (μπάσκετ).