Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Γίνε επιτυχημένος Business Executive σε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας!


Θέλεις ένα αναγνωρισμένο πτυχίο και μια σημαντική επαγγελματική καταξίωση στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων. Απόκτησε Bachelor από το Mediterranean College, ισοδύναμο επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ/ΤΕΙ, επιλέγοντας ένα από τα προγράμματα της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων.
BA(Hons) Business Studies - BA(Hons) Business Marketing
BA (Hons) Business Finance
Γιατί:
  • Ειδικά στις επιστήμες της Διοίκησης και του Finance, το University of Derby κατέχει την 1η θέση στην Ελλάδα μεταξύ των Βρετανικών Πανεπιστημίων που εκπροσωπούνται στη χώρα μας.
  • Όλα τα προγράμματα είναι πρόσφατα ανανεωμένα (2014).
  • Τα προγράμματα BΑ (Hons) Business Studies & BA (Hons) Business (Marketing)εστιάζουν σε μαθήματα για τα Ψηφιακά και Κοινωνικά Μέσα (Digital & Social Media), την εγχώρια και διεθνή Επιχειρηματικότητα, το ρόλο της Ηθικής των Επιχειρήσεων, καθώς και την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών.
  • Το πρόγραμμα BA (Hons) Business (Finance) περιλαμβάνει μαθήματα, όπως ανάλυση ισολογισμού, αρχές λογιστικής, χρηματοοικονομική ανάλυση, επενδύσεις και χρηματοοικονομικές αγορές, σύνταξη χρηματοοικονομικής μελέτης.
  • Τα μαθήματα βασίζονται όχι μόνο στη διδασκαλία αλλά και σε πραγματική έρευνα αγοράς, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, εφαρμογή και ανάπτυξη ιδεών, εργαστήρια, και case studies.
  • Tο πρώτο έτος διδασκαλίας στο Mediterranean College είναι στα Ελληνικά, ενώ παράλληλα διδάσκεται εντατικά η Αγγλική Γλώσσα, με έμφαση σε ειδικές ορολογίες.
  • Δραστικό πλάνο απασχολησιμότητας επικεντρωμένο στο σήμερα αλλά και στις δικές σου επαγγελματικές ανάγκες.
Ενημερώσου ΣΗΜΕΡΑ για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του Mediterranean College και εξασφάλισε 20% έκπτωση και δώρο έναν υπολογιστή αφής (tablet) για early registrations (η προσφορά ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2015).