Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Βαθμολογίες Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2012

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, οι Βαθμολογίες Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικού Λυκείου 2012 και Υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων των ΕΠΑΛ ομάδας Β 2012.
Οι Υποψηφίοι μπορούν να πληροφορηθούν τη βαθμολογία τους από τον επίσημο δικτυακό τόπο του Υπουργείου στη Διεύθυνση:  http://results.minedu.gov.gr/

Στην παραπάνω διεύθυνση στα αντίστοιχα πεδία θα πρέπει να συμπληρώσουν τον κωδικό του και τα αρχικά του υποψηφίου σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες:
Πρέπει να συμπληρωθούν απαραίτητα : Ο κωδικός (8 χαρακτήρες) και oι 4 αρχικοί Ελληνικοί χαρακτήρες (Eπώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο) του υποψηφίου, για να ολοκληρωθεί σωστά η αναζήτηση. Σε περίπτωση προβλήματος δοκιμάστε ξανά χρησιμοποιώντας μόνο κεφαλαίους χαρακτήρες, χωρίς τόνους.
(*): Υποχρεωτικό πεδίο.

Σύντομα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου θα εξαχθούν στατιστικά στοιχεία για τις επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2012.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι πρέπει να οριστικοποιήσουν την υποβολή του μηαχνογραφικού τους έως 5 Ιουλίου 2012.
Η αντίστοιχη εφαρμογή βρίσκεται στη διεύθυνση: http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx
Τι πρέπει να προσέξουν οι Υποψήφιοι:

Α. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΠΟΛΥ;
Πρέπει να προσέξεις 3 πράγματα:
-       να πας στο Λύκειό σου από 6-6-2012 ως 22-6-2012 για να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), ώστε να μπορείς τον Ιούνιο και μέχρι 5-7-2012 να υποβάλεις ηλεκτρονικά το δελτίο σου. ΠΡΟΣΟΧΗ : τον κωδικό σου πρέπει να τον σημειώσεις και να τον γνωρίζεις μόνο εσύ.
-        αν ανήκεις σε μία ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, πρέπει την ίδια περίοδο να υποβάλεις στο Λύκειο και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να ελεγχθούν και να υπαχθείς σε κάποια ειδική περίπτωση .
-       να συμπληρώσεις ηλεκτρονικά το ΜΔ από 18-6-2012 ως 5-7-2012. Τις πρώτες μέρες θα μπορείς μεν να δημιουργήσεις πρόχειρο ΜΔ, αλλά δεν θα μπορέσεις να το οριστικοποιήσεις. Θα μπορείς και πρέπει να το οριστικοποιήσεις από 25-6-2012 ως και 5-7-2012.Μόνο αφού οριστικοποιήσεις το ΜΔ σημαίνει ότι το έχεις υποβάλει. Μετά την οριστική υποβολή του δελτίου, δεν θα μπορείς να διορθώσεις ή να αλλάξεις το περιεχόμενό του.
Περισσότερες πληροφορίες και εγχειρίδιο χρήσης προσφέρεται από το δικατυακό τόπο του Υπουργείο στην παραπάνω διεύθυνση.

Mediterranean College. The Power of Knowledge! http://www.medcollege.edu.gr/