Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Mediterranean College: Σεμινάριο με θέμα «Γνωσιακές Συμπεριφοριστικές Τεχνικές στις Ψυχώσεις» από το Τμήμα Ψυχολογίας

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, ώρα 18.00 – 21.00, Mediterranean College  Lecture Hall


Το Τμήμα Ψυχολογίας του Mediterranean College πραγματοποιεί σεμινάριο – εργαστήριο με θέμα: « Γνωσιακές Συμπεριφοριστικές Τεχνικές στις Ψυχώσεις ».
Στόχος του σεμιναρίου είναι η ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων σε Γνωσιακές Συμπεριφορικές Τεχνικές Θεραπείας του ασθενή που πάσχει από σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή ή γενικότερα από χρόνια και σοβαρή ψυχική ασθένεια.

Το περιεχόμενο του προγράμματος επικεντρώνεται στην ψυχοεκπαιδευτική προσέγγιση και ειδικότερα στην παροχή ενημέρωσης γύρω από τη νόσο, εκπαίδευσης σε δεξιότητες επικοινωνίας και επίλυσης προβλήματος και συνεχούς υποστήριξης προς το άτομο που πάσχει και την οικογένειά του. Περιλαμβάνει θεωρητικά και βιωματικά στοιχεία, καθώς θα πραγματοποιηθεί εισήγηση αλλά και εφαρμογές μέσω παιξίματος ρόλων.

Εισηγήτρια είναι η Δρ. Αλεξάνδρα Πάλλη, Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας. Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές & πτυχιούχους Ψυχολογίας / Συμβουλευτικής  καθώς και σε Επαγγελματίες του χώρου.

Το σεμινάριο  θα πραγματοποιεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, ώρα 18.00 - 21.00, στο Lecture Hall του Mediterranean College  (Πελλήνης 8 και Πατησίων 107, Αθήνα).

Η αξία συμμετοχής είναι: για επαγγελματίες 60€, για εξωτερικούς φοιτητές 35€ και για φοιτητές και απόφοιτους του Mediterranean College 20€. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι  30 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Πληροφορίες - Συμμετοχές: Mediterranean College, Πελλήνης 8 και Πατησίων 107, Αθήνα, κα Κέλλυ Αδάμη, τηλ.: 210 8899658, (καθημερινά 12.00 – 18.00) kadami@medcollege.edu.gr και στην ιστοσελίδα www.medcollege.edu.gr



To Mediterranean College στα Social Media: