Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

2o Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας και Μάθησης

«The 2nd Annual Learning & Teaching Conference»


Το Mediterranean College, διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας και Μάθησης με σκοπό  την ενημέρωση του ακαδημαϊκού προσωπικού του σε σύγχρονες εφαρμογές και εξελίξεις   στην εκπαίδευση και τη διδασκαλία, τη διάχυση βέλτιστων πρακτικών μεταξύ του ακαδημαϊκού προσωπικού και τη βελτίωση της συμβολής και της απόδοσης των καθηγητών σε σχέση με τους διατυπωμένους στόχους του Κολεγίου και των συνεργαζόμενων με αυτό πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και εκπαιδευτικών οργανισμών.
Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Διδασκαλίας & Μάθησης, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ώρα 09:30 - 17:00.
Απευθύνεται πρωτίστως στους καθηγητές του Mediterranean College, συντονιστές Σχολών, ακαδημαϊκούς και διοικητικούς υπεύθυνους προγραμμάτων, καθώς και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.
Περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων και workshops που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επίκαιρων θεμάτων, τα οποία οι καθηγητές όλων των πανεπιστημιακών προγραμμάτων καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να φέρουν εις πέρας επιτυχώς το έργο τους καθώς και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων όπως βιωματικά και διαδραστικά  σεμινάρια και role – plays.
Σε όλους τους συμμετέχοντες παρέχονται Φάκελος Συνεδρίου, εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση συμμετοχής. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης σε όλους τους συμμετέχοντες  θα παρασχεθεί καφές και ελαφρύ γεύμα. Πληροφορίες – Συμμετοχές:
http://www.medcollege.edu.gr/Inner.aspx?LangID=69&FolderID=2e65bbf9-b4b1-4df3-ae95-be9ad4565258
Eπικεφαλής Συντονιστικής Ομάδας LTC κα Ι. Καραγεώργη, e-mail: ikarageorgi@medcollege.edu.gr, Mediterranean College, Πελλήνης 8 Αθήνα, τηλέφωνο: 2108899652