Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

«Graduation Awards Ceremony - Class of 2012»

Dedicated to graduate employability



Την καθιερωμένη «Τελετή Αποφοίτησης» της Τάξης του 2012, διοργανώνει το  Mediterranean College  τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:00 στο Θέατρο «Badminton» (Άλσος Γουδή). Η τελετή  θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα και το τελετουργικό των συνεργαζόμενων με το Mediterranean College Βρετανικών Πανεπιστημίων.

Κεντρικός Ομιλητής θα είναι ο Δρ. Νικόλαος Μαρκάτος, Πρώην Πρύτανης ΕΜΠ, Πρόεδρος ΚΕΤΑΚ (Κέντρο Ερευνών Mediterranean College).
Τιμώμενα Πρόσωπα (Βραβεύσεις) στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα είναι:
- κ. Παύλος Ευμορφίδης, President and Founder COCO-MAT
- κ. Σταμάτης Μαλέλης, Διευθυντής Ειδήσεων του STAR, Συγγραφέας
- κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Πρόεδρος Εθελοντικού Οργανισμού «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
- κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ειδικευόμενος Ιατρός Ψυχιατρικής

Η φετινή τελετή αποφοίτησης του Mediterranean College, είναι αφιερωμένη στην απασχολησιμότητα των αποφοίτων και έχει επετειακό – εορταστικό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται 36 έτη διαρκούς παρουσίας του Κολεγίου στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με κάθε επισημότητα και θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.
Το Mediterranean College, θα δεξιωθεί το σύνολο των συμμετεχόντων, που θα παραστούν στην τελετή. Στην εκδήλωση θα παραστούν εξέχουσες προσωπικότητες, εκπρόσωποι του πολιτικού, ακαδημαϊκού, και  καλλιτεχνικού χώρου καθώς και από το χώρο του αθλητισμού.
Περισσότερες πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα,   210 8899600, e-mail: info@medcollege.edu.gr