Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στα Δίκτυα (MSc Computer Networks)

Υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην Ελλάδα,  με το κύρος του University Of Derby και της  Σχολής Πληροφορικής  του Κολεγίου.



Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τo  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα  MSc Computer Networks.
H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Computing School του University of Derby, προσφέρει το παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, προσφέροντας  την πιο σύγχρονη γνώση σε θέματα Πληροφορικής και Δικτύων.
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College κάνουν την πρακτική τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Κολεγίου, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα υλικά και λογισμικά, τα οποία προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας του αυριανού στελέχους Πληροφορικής και Δικτύων. Το εργαστηριακό τμήμα του προγράμματος διεξάγεται σε προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα, που προσφέρουν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές πρακτική εμπειρία στη δικτύωση και στις τεχνολογικές εφαρμογές
Οι καθηγητές των προγραμμάτων είναι επιστήμονες που συνδυάζουν το άρτιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με εκτενή επαγγελματική εμπειρία, ώστε να μεταφέρουν στους φοιτητές τα ζητούμενα και τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.
Το πρόγραμμα ΜSc Computer Networks παρέχει στους μεταπτυχιακούς φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια για να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να κατανοήσουν εις βάθος τις σύγχρονες θεωρίες στα δίκτυα. Οι γνώσεις και δεξιότητες στα δίκτυα υπολογιστών, στο internet και στις κινητές τηλεπικοινωνίες είναι περιζήτητες στην αγορά και προσφέρουν εξασφάλιση σταθερής εργασίας και ανοδικής καριέρας. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει άρτιο θεωρητικό και ερευνητικό υπόβαθρο μεταπτυχιακού επιπέδου σε συνδυασμό με ενδελεχή πρακτική εμπειρία στο σχεδιασμό, στη διαχείριση και στην ανάπτυξη δικτύων, προδίδοντας πολλαπλές ευκαιρίες απασχόλησης στους κατόχους του MSc Computer Networks..
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων της αλλοδαπής με προπτυχιακό τίτλο στην Πληροφορική κα σε μη πτυχιούχους, κατόχους πιστοποιητικών επαγγελματικής εξειδίκευσης  ή/και εργασιακής εμπειρίας στην Πληροφορική. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα MSc Computer Networks οι απόφοιτοι έχουν πολλαπλές προοπτικές απασχόλησης σε εταιρίες συμβούλων, στην παροχή in-house υποστήριξης και διαχείρισης δικτύων, ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπ. Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. (Άδεια Λειτουργίας: 92769/ΙΑ/18-8-2010 - ΦΕΚ 1302 Β’ –Αθήνα-, 92800/ΙΑ/6-8-2010 – ΦΕΚ 1248 Β’ –Θεσσαλονίκη-). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση. 
Η Σχολή Πληροφορικής του  Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College.  The Power of Knowledge.
Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr