Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Σε δήμους όλης της χώρας, παραχωρούνται 50 υποτροφίες του Mediterranean College



Σε δήμους όλης της χώρας, με κοινωνικά κριτήρια παραχωρούνται πενήντα υποτροφίες του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που εφαρμόζει. Πιο συγκεκριμένα μέσω της δράσης «Συμβάλλω», το Mediterranean College, ενισχύει τις δράσεις και στηρίζει την προσφορά των δήμων όλης της χώρας, προς τους δημότες τους και ιδιαίτερα προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους οικονομικά ασθενέστερους,  προσφέροντας πέντε υποτροφίες σε κάθε δήμο κατά ανώτατο όριο (συνολικά πενήντα) που θα συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Mediterranean College,  με σειρά προτεραιότητας. 

Τα Προπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Mediterranean College, από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι υπότροφοι, καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σημαντικών τομέων όπως Εφαρμοσμένη Ψυχολογία, Προσχολική Αγωγή, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Χρηματοοικονομικά, Πληροφορική, Δίκτυα Πληροφορικής, Λογοθεραπεία, Μαθησιακές Δυσκολίες, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού.
Αντίστοιχα τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Mediterranean College, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με το Derby University, UK  από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι Υπότροφοι είναι: MSc Cognitive Behavioural Psychotherapy, MSc Integrative Counseling & Psychotherapy, MBA (Master of Business Administration), MSc Management, MSc Marketing, MSc Marketing & Advertising, MSc Computer Networks.
Τα κοινωνικά κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων θέτονται από τους Δήμους και τις αρμόδιες υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας, ενώ τα κριτήρια εισαγωγής στα προγράμματα (ακαδημαϊκά και άλλα) θέτονται από το συνεργαζόμενο Βρετανικό πανεπιστήμιο ή εκπαιδευτικό φορέα και το Mediterranean College.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχών από τους δήμους που επιλέγουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, παρέχονται από το Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ. 210 8899 600, αρμόδιος κος Β.Γαλάνης, www.medcollege.edu.gr .