Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

Εβδομάδα ανοιχτών εκδηλώσεων για τα Media στο Mediterranean College
Ένα απόλυτα καινοτόμο και εξειδικευμένο σεμινάριο για τη σωστή χρήση του ραδιοφωνικού λόγου και μια ενδιαφέρουσα ανοιχτή διάλεξη για την επίδραση των Social Media στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, είναι η αφορμή για την συνάντηση φοιτητών ΑΕΙ/ΤΕΙ/ Κολλεγίων από το χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και των ΜΜΕ, επαγγελματιών, επικοινωνιολόγων και Δημοσιογράφων, στο Lecture Hall του Mediterranean College.

Πρόκειται για τη διοργάνωση δυο ανοιχτών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «Education Festival 2012», από  το Business School του Mediterranean College και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ.       
                                                                                                                   
Πιο αναλυτικά:  α) «Ο σωστός Ραδιοφωνικός Λόγος – Στοιχεία Ορθοφωνίας- Αγωγή Λόγου», Τετάρτη 4 Απριλίου, ώρα 18:00  και β) «Η επίδραση των Social Media στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης»,  Πέμπτη 5 Απριλίου, ώρα 18:00, που θα πραγματοποιηθούν στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα).


Στις παραπάνω εκδηλώσεις συμμετέχουν φοιτητές μας των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων καθώς και φοιτητές των μεταπτυχιακών προγραμμάτων επαγγελματικής εξειδίκευσης Executive Diploma in Journalism & Management και Sports Journalism & Management . Σκοπός των παραπάνω εκδηλώσεων είναι η διεξοδική διερεύνηση των παραπάνω θεμάτων, που προσφέρει στους συμμετέχοντες την εξαιρετική ευκαιρία να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, η αποτύπωση προβληματισμών και η σκιαγράφηση των τάσεων.

Η συμμετοχή  για το ευρύτερο κοινό είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις παραπάνω εκδηλώσεις, θα πρέπει να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.edufestival.gr προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να λάβουν  απαραίτητα το Free V.I.P. Pass Education Festival ή να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899600.


Το Mediiterranean College στο web και στα Social Media:


Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr