Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Mediterranean College |Πασχαλινό Bazaar από το Τμήμα Παιδαγωγικών ΣπουδώνΤο Πάσχα πλησιάζει και οι φοιτήτριες του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών του Κολεγίου μας με ανοιξιάτικη διάθεση ξεκίνησαν τη φιλανθρωπική τους δραστηριότητα, σε συνεργασία με τη  Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα», προς ενίσχυση των σκοπών της.
Η Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα» είναι ένας μη κερδοσκοπικός φιλανθρωπικός οργανισμός που λειτουργεί ήδη από το 1971 και φιλοξενεί παιδιά που για κοινωνικούς κυρίως λόγους στερούνται τους γονείς τους μεριμνώντας για την ομαλή ανάπτυξη και μόρφωση τους. Σήμερα η Χριστιανική Στέγη «Αγία Άννα», φιλοξενεί παιδιά με τη βοήθεια τόσο μόνιμου προσωπικού όσο και εθελοντών.


Τo Πασχαλινό Φιλανθρωπικό Bazaar του Τμήματος Παιδαγωγικών, θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 6 Απριλίου, ώρα 11:00 -19:00, με χειροποίητα πασχαλιάτικα δώρα, και άλλες παραδοσιακές και όχι μόνο δημιουργίες  που φιλοτέχνησαν οι φοιτήτριές μας, προκειμένου να ενισχύσουν τη Χριστιανική Στέγη Κοριτσιού «Αγία Άννα». Στον ειδικά διαμορφωμένο και φιλόξενο χώρο που επιμελήθηκαν, περιμένουν  τους επισκέπτες  με  πασχαλινά δώρα, λαμπάδες, στολίδια, παιχνίδια  και άλλες δημιουργίες τους, φτιαγμένες στο χέρι.
Για μια ακόμη φορά, οι φοιτήτριές του Τμήματος Παιδαγωγικών, με ιδιαίτερη ευαισθησία και ενθουσιασμό, στηρίζουν τις προσπάθειες της Χριστιανικής Στέγης Κοριτσιού «Αγία Άννα», προσφέροντας το χαμόγελο σε εκατοντάδες παιδιά. Το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης. Σκοπός του Παιδαγωγικού Τμήματος, είναι η δημιουργία άρτια καταρτισμένων Παιδαγωγών που θα προάγουν την Παιδαγωγική Επιστήμη, η άριστη προετοιμασία των αποφοίτων του για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας καθώς και η ανάπτυξη των αξιών του εθελοντισμού και  της κοινωνικής προσφοράς. Είσοδος Ελεύθερη.
Πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600,  www.medcollege.edu.gr

To Μediterranean College στα Social Media:


Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr