Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Με τη ζεστή φωνή της Γιώτα Τσιμπρικίδου στο Mediterranean College



Οι φοιτητές του Business School του Κολεγίου μας, είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά  την καταξιωμένη και αγαπημένη τους ραδιοφωνική παραγωγό στο Δρόμο 89,8, Γιώτα Τσιμπρικίδου, για να μοιραστούν τις απόψεις της και τη μεγάλη της εμπειρία στο ραδιόφωνο.  Η Γιώτα Τσιμπρικίδου, σε ένα πρωτότυπο και ενδιαφέρον σεμινάριο για τη σωστή χρήση του ραδιοφωνικού λόγου, αναφέρθηκε διεξοδικά στο σωστό ραδιοφωνικό λόγο, τις ιδιαιτερότητές του ραδιοφώνου, την αξιοποίηση των φωνητικών ικανοτήτων του παραγωγού και τις εφαρμογές του ραδιοφωνικού λόγου στο μουσικό ή ενημερωτικό ραδιόφωνο, τις ραδιοφωνικές εκπομπές, τις  ειδήσεις, τις χορηγίες, τη διαφήμιση κ.α.



Στο Lecture Hall του Mediterranean College,  σε ένα δίωρο σεμινάριο η Γιώτα Τσιμπρικίδου, η ζεστή φωνή του STAR, μάγεψε όλους τους συμμετέχοντες αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά του ραδιοφώνου, της σωστής χρήσης του ραδιοφωνικού λόγου και της ορθοφωνίας.

Στην εκδήλωση, που διοργάνωσαν το Mediterranean College, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η New Media Studies, στο πλαίσιο του «Education Fastival 2012», συμμετείχαν σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, φοιτητές των τμημάτων ΜΜΕ του Παντείου και του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Δημοσιογράφοι και επαγγελματίες από το χώρο της επικοινωνίας.

Οι συμμετέχοντες άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη  Γιώτα Τσιμπρικίδου και συνομίλησαν μαζί της, καλύπτοντας όλα τους τα ερωτηματικά γύρω από το χώρο του αγαπημένου μέσου των νέων. Στόχος της παραπάνω εκδήλωσης, η περεταίρω ενημέρωση των φοιτητών μας και  η αναβάθμιση των επαγγελματικών τους γνώσεων και δεξιοτήτων.


Το Mediiterranean College στο web και στα Social Media:

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr