Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Σεμινάριο Μακέτας από τη Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College



«Δώσε στο έργο σου μορφή – από το 2D στο 3D»


Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, διοργανώνει σεμινάριο Μακέτας με τίτλο «Δώσε στο έργο σου μορφή – από το 2D στο 3D». Δεδομένου ότι η μακέτα λειτουργεί σαν «επικοινωνιακό εργαλείο» που βοηθά στην κατανόηση ακόμα και της πιο πολύπλοκης και φιλόδοξης μελέτης,  το διαφορετικό αυτό σεμινάριο, υπό τη μορφή παιχνιδιού, έχει σκοπό να προσφέρει στους συμμετέχοντες  τις βασικές γνώσεις για τη μακέτα, τους τρόπους και τα υλικά κατασκευής και επιπλέον τη δυνατότητα να πειραματιστούν με τη δυνατότητα της αναπαράστασης του  χώρου στις τρεις διαστάσεις του. Η κλίμακα, η επιλογή και επεξεργασία των υλικών και η συναρμολόγηση, είναι τα τρία στάδια που θα οδηγήσουν όλους τους συμμετέχοντες σε αποτελέσματα που θα τους εκπλήξουν!


 Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν τας εξής: Υλικά και τρόποι κατασκευής μακέτας, Βασικές γνώσεις επεξεργασίας των υλικών, Κατασκευή της δικής μας μακέτας. Του δικού μας χώρου! Εισηγήτρια είναι η κα Ντόρα Θεοδωροπούλου, Αρχιτέκτων. 

Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι δέκα ώρες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι: Παρασκευή 4 Μαΐου,  18:00-21:00 και Σάββατο 5 Μαΐου, 10:00-17:00. Απευθύνεται σε φοιτητές τμημάτων πολιτικών μηχανικών & αρχιτεκτόνων,  φοιτητές τμημάτων ψυχολογίας & παιδαγωγικών καθώς και σε  επαγγελματίες του χώρου. Η αξία συμμετοχής είναι 35€ για φοιτητές & απόφοιτους του Mediterranean College, 45€ για εξωτερικούς φοιτητές και 60€ για επαγγελματίες.  Ο μέγιστος  αριθμός συμμετεχόντων είναι  είκοσι  άτομα. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Περιλαμβάνει: Υλικά κατασκευής μακέτας, Βεβαίωση παρακολούθησης και Coffee Break.  

Πληροφορίες –  Εγγραφές: Mediterranean College, Πελλήνης 8 & Πατησίων 107 (στάση Αγγελοπούλου), αρμόδια κα Κέλλυ Αδάμη, καθημερινά 12.00 – 18.00, τηλ. 210 8899658, 210 8899600, e-mail: kadami@medcollege.edu.gr


Το Mediiterranean College στο web και στα Social Media:



Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr