Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ανοιχτό σεμινάριο με θέμα: «Η Χρήση Η/Υ στην Μελέτη-Μοντελοποίηση Κατασκευών» Τετάρτη 27 Μαΐου 2015, ώρα 18.00-20.00 Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL

Ένα άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο και με θέμα   «Η Χρήση Η/Υ στην Μελέτη-Μοντελοποίηση Κατασκευών» διοργανώνει την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 από  ώρα 18.00-20.00η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College (στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα) στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL’ 15.   Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Κος Κωνσταντίνος Μάρκου, Πολιτικός Μηχανικός MSc
Κατά την εισήγηση θα δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μελέτης και σχεδιασμού των κατασκευών η οποία έχει μεταβληθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, λόγω της εισαγωγής νέων εργαλείων στον σχεδιασμό και την προσομοίωση των κατασκευών. Τα εργαλεία αυτά βασίζονται στην χρήση υπολογιστικού εξοπλισμού και παρέχουν στους μηχανικούς πληροφορίες για τις υπό μελέτη κατασκευές οι οποίες παλαιότερα δεν ήταν εφικτό να προσδιοριστούν με ακρίβεια στην φάση σχεδιασμού ή ο προσδιορισμός τους απαιτούσε μεγάλο κόπο και χρόνο. Τα αποτελέσματα από την χρήση των εργαλείων αυτών είναι η μείωση του χρόνου μελέτης με ταυτόχρονη βελτίωση της ποιότητας και ακρίβειάς της. 
Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College λειτουργεί από το 2005, ανοίγοντας το δρόμο για την παροχή ιδιωτικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ελλάδα στον τομέα της Μηχανικής. Σε συνεργασία με ένα από τα 50  καλύτερα Βρετανικά Πανεπιστήμια, το University of Derby (σύμφωνα με τον Πανεπιστημιακό οδηγό του Guardian),  δίνει τη δυνατότητα απόκτησης  Bachelor ( ισοδύναμο επαγγελματικά με εκείνο των δημοσίων ΑΕΙ)  στην ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού και το μοναδικό Bachelor στην ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015». Με σύνθημα: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη» το Φεστιβάλ φέτος έχει σαν στόχο να προάγει το πνεύμα αξιών οι οποίες είναι  άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η “φιλοσοφία”, η “φιλοξενία”, το “φιλότιμο”, ο “φιλελληνισμός” και η “ελευθερία της έκφρασης”.
Πραγματοποιείται  σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για ισχυρό βιογραφικό!