Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

4ο Διεθνές Φοιτητικό Συμπόσιο!


Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στην αρχαία Ολυμπία.

Οι φοιτητές του Mediterranean College έχουν την μοναδική ευκαιρία να συμμετάσχουν και φέτος στο 4ο Διεθνές Φοιτητικό Συμπόσιο στην Αρχαία Ολυμπία που θα διεξαχθεί 5 με 9 Ιουλίου 2015.
Το Συμπόσιο οργανώνεται από την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημίας (ΔΟΑ) σε συνεργασία με το Center for Hellenic Studies του Harvard University με κεντρικό θέμα «Sports, Society and Culture: Exploring Excellence». Το Συμπόσιο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της Διεθνής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία, σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει ιδανικά την ομορφιά της Ελληνικής φύσης και το Αθλητικό ιδεώδες.

Για το Συμπόσιο μπορούν να δηλώσουν αίτηση τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές του κολεγίου. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημίας (ΔΟΑ) μετά από αξιολόγηση των αιτήσεων και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 12 Ιουνίου 2015.
Οι συμμετέχοντες στο Συμπόσιο δεν επιβαρύνονται οικονομικά, είναι η εξασφαλισμένη η μεταφορά τους προς και από την Αρχαία Ολυμπία, θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ και θα τους προσφέρεται καθημερινά πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Στο τέλος του Συμποσίου θα δοθεί στους συμμετέχοντες βεβαίωση παρακολούθησης.

Όσοι φοιτητές επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο Συμπόσιο παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε άμεσα με το γραφείο φοιτητικών θεμάτων, 2ος όροφος, 202-203, 2108899653,έτσι ώστε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής.