Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Executive Diploma in Sports Management Τρία βιωματικά εργαστήρια από το Mediterranean Professional Studies ενισχύουν το βιογραφικό σου

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των φοιτητών  του Executive Diploma in Sports Management για το δεύτερο βιωματικό εργαστήριο του προγράμματος που παρέχεται από το Mediterranean Professional Studies. Το θέμα του ήταν  η «διοίκηση αθλητικών οργανισμών» και έλαβε χώρα την Κυριακή 03 Μαΐου 2015 στον Αθλητικό όμιλο Ένωση Ιλίου. Κατά την έναρξη του εργαστηρίου, παρουσιάστηκαν στους φοιτητές τα ακόλουθα θέματα: προσέλκυση χορηγών, media, διαιτητές, εισιτήρια αγώνα, συμβόλαια παικτών, προγραμματισμός μετεγγραφών, δημόσιες σχέσεις, ακαδημίες – ανίχνευση ταλέντων, διοργάνωση κοινωνικών events, συνεργασία με δημοτική αρχή, διαχείριση social media αθλητικού ομίλου. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι φοιτητές  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συναρπαστικό αγώνα πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής μπάσκετ μεταξύ της Ένωσης Ιλίου και του Έσπερου Πατρών (1η και 2η ομάδα της κατηγορίας).
Η εν λόγω βιωματική δραστηριότητα έρχεται σε συνέχεια του πρώτου εργαστηρίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Απριλίου 2015 στις εγκαταστάσεις της Κ.Α.Ε. ΑΕΚ (Α1 Εθνική μπάσκετ),  με  μια πρώτη ξενάγηση των φοιτητών του Mediterranean College στους επί μέρους χώρους ενός γηπέδου (αποδυτήρια, αίθουσα  φυσικοθεραπείας κ.λ.π.) 
Ο κύκλος των βιωματικών εργαστηρίων θα κλείσει στις 30 και 31 Μαΐου 2015 με την τρίτη δραστηριότητα η οποία θα πραγματοποιηθεί   στο Γυμναστήριο Golden Gym με θέμα: «Βασικά εργαλεία για την αποτελεσματική διαχείριση ενός ιδιωτικού γυμναστηρίου» από τον κορυφαίο manager Δ. Βουδούρη.
 
Το Executive Diploma in Sports Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης.
 Απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το δραστήριο χώρο του Αθλητισμού και επιθυμούν να καταλάβουν διοικητικές θέσεις (εργαζόμενους ή στελέχη που δεν διαθέτουν κάποιο πτυχίο, πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ/Κολλεγίου  που επιθυμούν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο τομέα καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες)
Αποτελεί ιδανική επιλογή διότι :
·         Παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση από το μεγαλύτερο φορέα στην Ευρώπη (Pearson)
·         Η διδασκαλία γίνεται  από καταξιωμένα στελέχη με πολυετή ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών
·         Βασική φιλοσοφία είναι η  σύνδεση θεωρίας με την πράξη και στόχο την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων των φοιτητών
·         Προσφέρεται η δυνατότητα ευέλικτης φοίτησης – απογεύματα ή Σάββατα – για κατοίκους περιφέρειας και άτομα με χρονικούς περιορισμούς (εργαζόμενους)

ΠληροφορίεςΑιτήσεις:
Mediterranean College -Mediterranean Professional Studies
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808