Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Επιτυχία για το ανοιχτό σεμινάριο Social Media & Digital Marketing!


Ενημερωθείτε για όλα όσα έγιναν εδώ!

Ανοιχτό σεμινάριο με θέμα Social Media & Digital Marketing πραγματοποιήθηκε από το Mediterranean College, έπειτα από πρόσκληση του biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη με νέους και νέες που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του Digital Marketing αλλά και των Social Media.
Οι εισηγητές ήταν οι κ.κ Σκλαβενίτης Στέφανος, ιδρυτής της Flipside – Digital Marketing και ο καθηγητής του Mediterranean College Δρ. Ευάγγελος Λιότζης.
Ο πρώτος παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του LinkedIn ως εργαλείο επαγγελματικής προβολής, τις διαφορές στον τρόπο χρήσης των Social Media, στατιστικά στοιχεία στον Ελλαδικό χώρο και συμβουλές προς νέους επαγγελματίες που θέλουν να ασχοληθούν με το Digital Marketing. Με τη σειρά του ο Δρ. Λιότζης, έκανε μια παρουσίαση για το πώς ο αποσπασματικός λόγος έχει κατακλύσει τα Social Media, το κοινωνικό υπόβαθρο πίσω από το φαινόμενο και τους λόγους για τους οποίους τελικά το twitter μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο marketing.
Με το τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες έκαναν ερωτήσεις και η συζήτηση διήρκησε αρκετή ώρα, με τους ομιλητές να απαντούν με ενθουσιασμό. Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγήθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης.