Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Το Μediterranean College «βάζει τρίποντο ζωής» και λέει «ΟΧΙ στα ναρκωτικά»!

 Πιστό στη φιλοσοφία του να υποστηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες διαφόρων φορέων για την προώθηση κοινωνικών θεμάτων, το Mediterranean College έδωσε ένα σημαντικό κοινωνικό μήνυμα μέσα από ένα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Με σύνθημα «Βάζουμε τρίποντο ζωής, λέμε ΟΧΙ στα ναρκωτικά!» και με αφορμή τη Παγκόσμια μέρα κατά των Ναρκωτικών (26/6), το MEDITERRANEAN COLLEGE - σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου και με την υποστήριξη των Συλλόγων Ελλήνων Ολυμπιονικών & Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών - διοργάνωσαν το Σάββατο 27 Ιουνίου αθλητικό Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Άλσος Ιλίου.
Από το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών παρευρέθησαν και συμμετείχαν στις απονομές οι: Βαγγέλης Βουρτζούμης (διεθνής καλαθοσφαιριστής με τρεις Ευρωπαϊκούς τίτλους σε συλλογικό επίπεδο, σε τρεις διαφορετικές ομάδες), Νίκος Κασουρίδης (με μεγάλη καριέρα στον Πανιώνιο, στο Μαρούσι και στο Περιστέρι).
Ο συγκεκριμένος αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο διεξαγωγής της «Λευκής Νύχτας» που διοργάνωσε για τρίτη χρονιά ο Δήμος Ιλίου, η οποία περιελάμβανε πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων και μάλιστα δωρεάν - συναυλίες, εκθέσεις και θεατρικές παραστάσεις που ξεκίνησαν από τις 7μ.μ. και διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη συγκεκριμένη νύχτα όλα τα εμπορικά καταστήματα του Δήμου παρέμειναν ανοικτά.