Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Mediterranean College: Νικητές διαγωνισμού «Γίνε δάσκαλος για μια μέρα!»


Με εκατοντάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών στον τομέα της Εκπαίδευσης!

Με εκατοντάδες συμμετοχές ολοκληρώθηκε ο μεγάλος Διαγωνισμός Υποτροφιών στον τομέα της Εκπαίδευσης με θέμα: «Γίνε δάσκαλος για μέρα», που διεξήχθη στην επίσημη σελίδα Facebook του Mediterranean College.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία 50% στα δίδακτρα του πρώτου έτους σπουδών, για φοίτηση σε προγράμματα του Τομέα Εκπαίδευσης, μετέχοντας ως εθελοντές στις παιδαγωγικές δράσεις που διοργάνωσε το Mediterranean College την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παιδικής Εργασίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ.
Το όνομα της νικήτριας είναι Ελένη Καρακοζίδου που κερδίζει 50% επιδότηση σπουδών στα δίδακτρα του πρώτου έτους του προγράμματος σπουδών που θα επιλέξει. Ενώ όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν 25% επιδότηση διδάκτρων στο πρόγραμμα σπουδών τις επιλογής τους στον τομέα Εκπαίδευσης.
Συγχαρητήρια σε όλους! Το Mediterranean College σας εύχεται μια αξέχαστη εμπειρία φοίτησης στην ειδικότητα που πάντα ονειρευόσασταν, ενώ ευχαριστεί θερμά για την εθελοντική συμμετοχή στις παιδαγωγικές δράσεις ενάντια στην παιδική εργασία.
Οι νικητές θα ενημερωθούν για την παραλαβή των δώρων τους από το Mediterranean College.