Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πρωτοποριακό Σχέδιο Απασχολησιμότητας από το Mediterranean College, στην Έκθεση «Βήματα στο Μέλλον»!


Δυναμικό παρόν έδωσε το Mediterranean College με τη συμμετοχή του στην πρώτη ολοκληρωμένη Έκθεση-οδηγό "Βήματα στο Μέλλον".

 Μια έκθεση που ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στις προοπτικές μεταλυκειακής εκπαίδευσης του Έλληνα μαθητή ή φοιτητή και είχε την πρωτιά της παρουσίασης ανάλογου αντικειμένου τόσο σε φυσικό χώρο όσο και στο Διαδίκτυο.
Προσκεκλημένος ομιλητής στην εκδήλωση, ήταν ο Αναπληρωτής Διοικητικός Διευθυντής του Mediterranean College, κ. Παντελής Νικολαΐδης.
Στην ομιλία του ο κ. Νικολαΐδης ανέλυσε το ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Κολλεγίου (MC Employability Scheme). Ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει την διοργάνωση καινοτόμων δράσεων (μεταξύ των οποίων Ημέρες Καριέρας, διαλέξεις, σεμινάρια και workshops ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων, παρουσιάσεις εταιριών, οργανισμών & φορέων, επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια και διαλέξεις) που στοχεύει να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων και να τους προετοιμάσει για την απαιτητική αγορά εργασίας. Δράσεις οι οποίες πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και κορυφώνονται στη διάρκεια των Employability Weeks (Εβδομάδες Απασχολησιμότητας) και του Employability Fair (Έκθεση Απασχολησιμότητας).
To Mediterranean College θα συνεχίσει να συμμετέχει σε παρόμοιες δράσεις που στόχο έχουν να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους μαθητές και φοιτητές για τις προοπτικές φοίτησης και επαγγελματικής τους αποκατάστασης, σε μια απαιτητική αγορά εργασίας.