Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

To Mediterranean College στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας!


Tο Mediterranean College, έδωσε δυναμικό παρόν στο μεγάλο συνέδριο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Πιστό στο όραμά του για έμπρακτη κοινωνική συνεισφορά, το πρώτο Ελληνικό αγγλόφωνο ιδιωτικό Κολλέγιο, το Mediterranean College, έδωσε δυναμικό παρόν στο μεγάλο συνέδριο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).
Με σύνθημα «STOP BULLYING - Θέλω να είμαστε ομάδα» 45 φοιτητές Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών του Mediterranean College παρακολούθησαν την Τρίτη 2 & και την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 τις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την καταπολέμηση της ενδοσχολικής βίας. Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, του Υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητές, Προπονητές και πολλοί ακόμη εξειδικευμένοι επιστήμονες, οι οποίοι παρουσίασαν μεθόδους πρόληψης - αντιμετώπισης και εκπαίδευσαν συνέδρους και συμμετέχοντες.
Το Mediterranean College θα συνεχίζει να αναλαμβάνει ανάλογες πρωτοβουλίες και να στηρίζει τις προσπάθειες σημαντικών φορέων για την προώθηση μεγάλων κοινωνικών θεμάτων.
Ενημερωθείτε εδώ για όλα μας τα νέα!