Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Mediterranean College|Εκκίνηση της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2011-2012 με ιδιαίτερη επιτυχία

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από Δευτέρα 3 έως 6 Οκτωβρίου, το Orientation Day των νέων προπτυχιακών φοιτητών της Τάξης του 2011, στο Lecture Hall του Mediterranean College, με τη συμμετοχή των Ακαδημαϊκών Υπευθύνων των Προγραμμάτων,  των Ακαδημαϊκών Συνεργατών και του Διοικητικού Προσωπικού  του Κολεγίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν η Διοίκηση και ο Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Κολεγίου,  οι οποίοι αναφέρθηκαν  στις υψηλές ακαδημαϊκές  προδιαγραφές και τα πρότυπα της ανώτατης Βρετανικής εκπαίδευσης τα οποία έχει υιοθετήσει το Κολέγιο, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας σπουδών που προσφέρει, στη διασύνδεση του Mediterranean College με την αγορά εργασίας, στα επιτεύγματα του Career Office καθώς και στη νέα δυναμική που διαμορφώνεται για τους αποφοίτους του Κολεγίου στο πλαίσιο της αναγνώρισης των επαγγελματικών δικαιωμάτων και των πτυχίων.

Στο πλαίσιο του Orientation Day και του Induction Week, οι  νέοι προπτυχιακοί φοιτητές του Κολεγίου  ενημερώθηκαν για την Ακαδημαϊκή Διάρθρωση του Κολεγίου, το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο,  τις διαδικασίες και το πλαίσιο φοίτησης, τον τρόπο αξιολόγησης των Προγραμμάτων Σπουδών, τη Βιβλιοθήκη, το Γραφείο Εργασίας καθώς και τις άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες που προσφέρει το Mediterranean College. Παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να συζητήσουν περεταίρω με τους Ακαδημαϊκά Υπεύθυνους των Προγραμμάτων τους και να επικοινωνήσουν με τους συμφοιτητές τους.

Το Mediterranean College, μεταφέροντας τη Βρετανική εκπαίδευση στην Ελλάδα, προσφέρει μια ανεπανάληπτη εκπαιδευτική εμπειρία στους φοιτητές του, στα πρότυπα των Βρετανικών Πανεπιστημίων, και μια αξέχαστη φοιτητική ζωή, παρέχοντάς τους όλα τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη καριέρα κι ένα ανοδικό τρόπο ζωής.   
Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη:  Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , http://www.medcollege.edu.gr/