Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επαγγελματικό workshop με θέμα «Η δύναμη της συμπεριφοράς»

Το Business School του Mediterranean College, οργανώνει  workshop με θέμα: «Η δύναμη της συμπεριφοράς», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 10:00-16:00 στο Hotel TITANIA (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εξειδικευμένο αυτό workshop οργανώνεται και προσφέρεται από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College, με σκοπό να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες επικοινωνιακές δεξιότητες, ώστε να καταστούν ικανοί να  αντιμετωπίζουν στο εξής με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις απαιτήσεις του σύγχρονου διοικητικού έργου.

Εισηγητής είναι ο Δρ. Αντώνιος Κατσαλής, o οποίος με τα τριάντα και πλέον χρόνια παρουσίας του στην ελληνική επιχείρηση, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών με βασικό στόχο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.

Η διάρκειά του workshop είναι έξι ώρες και οι θεματικές ενότητες  του βιωματικού αυτού σεμιναρίου συνδυάζουν θεωρητική εκπαίδευση, εργαστήρια και master classes στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα: Συναισθηματική Νοημοσύνη, Επικοινωνία, Διαχείριση Συγκρούσεων, Ομαδική Εργασία και βιωματικό εργαστήριο επάνω στη συμπεριφορική διάσταση του διοικητικού έργου με τη χρήση σύγχρονων διαγνωστικών εργαλείων (τεστ).

Το παραπάνω βιωματικό σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολεγίου καθώς και σε  αποφοίτους του, σε στελέχη επιχειρήσεων καθώς και σε φοιτητές  και αποφοίτους ΑΕΙ, ΤΕΙ, και άλλων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών έχει καθορισθεί στα είκοσι πέντε άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας). Η αξία συμμετοχής για φοιτητές και αποφοίτους του Κολεγίου είναι 50€,  για φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ/και άλλων Κολεγίων 70€  και για επαγγελματίες / στελέχη 100€ .
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης και δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.
Πληροφορίες – Εγγραφές: Κα Κέλλυ Αδάμη, Administration Office, τηλ. 210 8899 658,                 
e-mail: kadami@medcollege.edu.gr   , καθημερινά 11:00-19:00, (γραφείο 503).