Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

1η Εσπερίδα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College

«Σύγχρονα Αρχιτεκτονικά Έργα: Λύσεις αειφορίας και μελλοντική εκτίμηση της αρχιτεκτονικής δραστηριότητας»

Η πρώτη εσπερίδα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College,  με θέμα: «Σύγχρονα Αρχιτεκτονικά Έργα: Λύσεις αειφορίας και μελλοντική εκτίμηση της αρχιτεκτονικής δραστηριότητας», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 από τις 17:00 έως τις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Αστικού Περιβάλλοντος Θεσσαλονίκης (Αγγελάκη 13). 
Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Η εσπερίδα θα λάβει χώρα με τη συμμετοχή τεσσάρων πολυετούς εμπειρίας και αναγνώρισης αρχιτεκτονικών γραφείων της Θεσσαλονίκης:
Νικηφορίδης - Cuomo
Π. Μακρίδης & Συνεργάτες
ΜΕΤΕΣΥΣΜ
Office 25 Architects

Η διοργάνωση στοχεύει σε πολλαπλά οφέλη, μεταξύ των οποίων η ενημέρωση σπουδαστών και φοιτητών για την επαγγελματική δραστηριότητα διακεκριμένων αρχιτεκτονικών γραφείων της Θεσσαλονίκης, καθώς και η παρουσίαση των μελλοντικών τους σχεδίων σε συνάρτηση με την προστασία του περιβάλλοντος σε επαγγελματίες του είδους, όπως και στο ευρύ κοινό. Παράλληλα, θα συμβάλει στην εξωστρέφεια και την προβολή των συμμετεχόντων ως εργαλείο επαγγελματικής ανάπτυξης, εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύστοκης οικονομικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εσπερίδα της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ (συνέδρια, διαλέξεις, ημερίδες) με σκοπό την ανάπτυξη της επιστημονικής προσέγγισης σε μείζονα θέματα της εποχής μας, την καλλιέργεια του κοινωνικού διαλόγου, και την συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών του. 

Σχετικό αναλυτικό πρόγραμμα της εσπερίδας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:
Mediterranean College, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τηλ: 2310287779, Fax: 2312202620, medcollege@medcollege.edu.gr, http://www.medcollege.edu.gr