Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

«Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης παραγωγής»


Σεμινάριο από την Πληροφορικής του Mediterranean College

Οι εξελίξεις της πληροφορικής στην υπηρεσία της μαζικής παραγωγής, ήταν το αντικείμενο σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.

Το σεμινάριο που είχε ως τίτλο «Σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα διαχείρισης παραγωγής» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγητές τον κ. Προκόπη Καμάρα, Γενικό Διευθυντή της
εταιρείας Υπηρεσιών Επιχειρησιακών Εφαρμογών και Συστημάτων Αυτοματισμού CAMCO, και τον κ. Γιάννη Νάνο, καθηγητή στον τομέα της Πληροφορικής του Mediterranean College.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν δεκάδες σπουδαστές, φοιτητές, πτυχιούχοι και επαγγελματίες του κλάδου της Πληροφορικής, οι οποίοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!