Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Δωρεάν σεμινάριο: «Ψυχοσεξουαλική Αγωγή Εφήβων»


Σεμινάριο από την Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College

Η σημαντικότητα της σεξουαλικής αγωγής στην εφηβεία, ήταν το κεντρικό θέμα του σεμιναρίου που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.

Το σεμινάριο που είχε ως τίτλο «Ψυχοσεξουαλική Αγωγή των εφήβων» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγήτρια την κα Βάλλυ Χατζημπούγια, σύμβουλο Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση στη θεραπεία Gestalt.

Η κα Χατζημπούγια μίλησε στο κοινό του σεμιναρίου για την τεράστια σημασία που έχει η σεξουαλική αγωγή για τους νέους που διανύουν την εφηβεία τους, και πόσο συμβάλλει στην υγιή και ομαλή ψυχοσεξουαλική ανάπτυξή τους, και κατ’ επέκταση στην ψυχοκοινωνική τους εξέλιξη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν δεκάδες σπουδαστές, φοιτητές και πτυχιούχοι όχι μόνο της Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College, αλλά και από τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ, οι οποίοι παρέλαβαν βεβαίωση συμμετοχής, με την οποία θα εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!