Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Διαγωνισμός Καινοτομίας: «Student Competition: Βράβευση της καλύτερης εφαρμογής Game Development»


H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Καινοτομίας, διοργανώνει εκδήλωση, με τίτλο «Student Competition: Βράβευση της καλύτερης εφαρμογής Game Development». 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, ώρα 18:00. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Game Development», από τον κο Σταύρο Καμμά, Καθηγητή Πληροφορικής του Mediterranean College. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις
εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr, για να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του  Mediterranean College τηλεφωνικά, στο 210 8899600,  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα , www.medcollege.edu.gr