Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

2ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο, Μάιος 2014

Το ακαδημαϊκό προσωπικό και η φοιτητική κοινότητα του Mediterranean College σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις εργασίες του 2ου Διεπιστημονικού Φοιτητικού Συνεδρίου, που διοργανώνουν την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014, στη Στοά του Βιβλίου, από 9:30 έως 17:00.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Mediterranean College διοργανώνει Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων με σκοπό την παρουσίαση και ανάδειξη θεμάτων σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στα διάφορα επιστημονικά πεδία.

CALL FOR PAPERS - Πρόσκληση για συμμετοχή: οι φοιτητές, προπτυχιακών ή μεταπτυχιακών σπουδών που επιθυμούν  να συμμετέχουν ως εισηγητές στο 2ο Διεπιστημονικό Φοιτητικό Συνέδριο του Mediterranean College, καλούνται να υποβάλλουν έως την Παρασκευή 16 Μαΐου στο studentconference@medcollege.edu.gr presentations ή posters, συνολικής διάρκειας παρουσίασης 15’ μέγιστο. Ενδεικτική Θεματολογία:

Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες
Ψυχολογία και Υγεία
Ψυχοθεραπευτικές Εφαρμογές
Ψυχική Υγεία και Εργασιακό Περιβάλλον
Φύλο και Προσχολική Αγωγή
Σύγχρονα Εκπαιδευτικά Μέσα
Στρατηγικές Διδασκαλίας στην Προσχολική Τάξη
Μαθησιακές Δυσκολίες/ Ειδική Αγωγή
Τεχνολογία – Πληροφορική
Περιβάλλον και Νέες Τεχνολογίες
Ανάπτυξη και Βιωσιμότητα
Ethical Hacking
Game Based Learning
Cloud Computing
Mobile Applications
Information Security

Διοικητική Επιστήμη
Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία
Βιώσιμη Επιχειρηματικότητα
Digital και Social Media
Μάρκετινγκ Υπηρεσιών
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
E-Business
Οργανωσιακή Ψυχολογία

ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥ  Ή ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ!
Best Presentation Award! Η παρουσίαση που θα αναδειχθεί ως καλύτερη κατόπιν επιλογής της Ακαδημαϊκής Επιτροπής, θα κερδίσει μία υποτροφία σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College της επιλογής του εισηγητή της.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Στοά του Βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αθήνα – Αρσάκειο Mέγαρο). Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή σε όλους χωρίς κόστος, αρκεί να έχει προηγηθεί δήλωση συμμετοχής.  Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαίωση παρακολούθησης, φάκελος Συνέδρου και θα παρασχεθεί ελαφρύ γεύμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.medcollege.edu.gr
Δηλώσεις συμμετοχής: Mediterranean College, τηλ. 210 88 99 670, email: studentconference@medcollege.edu.gr