Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Εσπερίδα με θέμα: «Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις στη Ναυτιλία»-Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL

Η  Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14,  εσπερίδα  με θέμα «Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις στη Ναυτιλία», την Παρασκευή 16/5/2014, ώρα 18:00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).
Ομιλητές είναι οι:  Δρ. M. Παπαϊωάννου, Germanischer Lloyd Academy Manager, κος Γ. Κοτζιάς, Πρόεδρος Hellenic Shipbrokers Association και ο κος  Α. Σερέμελης, Καθηγητής Ναυτιλιακών.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύτερο κοινό. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την  απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ  στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College  στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.