Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Mediterranean College Διαγωνισμός Εφευρετικότητας με θέμα «Φτιάξε τη δική σου Μηχανολογική Κατασκευή»-«Κατασκεύασε το δικό σου ηλεκτροκίνητο όχημα και τρέξε στον αγώνα!»

Η  Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργανώνει, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14, Διαγωνισμό Εφευρετικότητας με θέμα «Φτιάξε τη δική σου Μηχανολογική Κατασκευή», τη Δευτέρα 26 Μαΐου 2014, ώρα 14:00 στο Lecture Hall του Mediterranean College (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).
Το όριο συμμετοχής είναι 40 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να πληροφορηθούν από το δικτυακό τόπο του Mediterranean College (www.medcollege.edu.gr ) τους  όρους συμμετοχής και τις προδιαγραφές κατασκευής.
Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρο από μία επιταγή εκπαίδευσης αξίας 2.500€ για οποιοδήποτε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Mediterranean College!


Οι συμμετέχοντες στo διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014». Για την απόκτηση του V.I.P. PASS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ στην διεύθυνση www.xinisfestival.edu.gr, και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής: Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.
Από τη στιγμή που έχουν δηλώσει συμμετοχή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για τυχόν διευκρινήσεις με τον υπεύθυνο του διαγωνισμού, κο Σιάσο: a.siasos@medcollege.edu.gr