Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ανοιχτή Διάλεξη: «Το επάγγελμα του Συμβούλου Ψυχικής Υγείας στην Ελλάδα: νέα δεδομένα, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές», Πέμπτη 26/2/2015, 6-8 μμ.

«Το επάγγελμα του συμβούλου ψυχικής υγείας στην Ελλάδα: νέα δεδομένα, νέες ευκαιρίες, νέες προοπτικές». Αυτός είναι ο τίτλος της ανοιχτής διάλεξης που διοργανώνει το Mediterranean Professional Studies, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Mediterranean College, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις  6-8μ.μ. και η οποία θα πραγματοποιηθεί   στο Lecture Hall του Κολλεγίου.
Στην εκδήλωση η Δρ. Ευαγγελία Μαραγκού (Ακαδημαϊκή υπεύθυνη προγραμμάτων Συμβουλευτικής του Mediterranean College)  θα παρουσιάσει το νέο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος του συμβούλου και την εγγραφή στην Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής που είναι πλέον πιο απαιτητικές από ό,τι παλιότερα. Στο δεύτερο μέρος της διάλεξης ο Κος Γιώργος Στεφάνου (Υπεύθυνος προγραμμάτων του Mediterranean Professional Studies) θα παρουσιάσει τα προγράμματα Συμβουλευτικής του MPS και πώς αυτά προσφέρουν επάρκεια καθώς πληρούν τις νέες, πιο απαιτητικές προϋποθέσεις οδηγώντας σε επαγγελματική κατοχύρωση.
Ο τομέας Συμβουλευτικής του Mediterranean Professional Studies προσφέρει σύγχρονα πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών και σύγχρονες επαγγελματικές εξειδικεύσεις στη Συμβουλευτική και Ψυχολογία, Συνθετική Συμβουλευτική και στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Θεραπεία (CBT). Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις προϋποθέσεις για ένταξη στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και στο European Association for Counselling (EAC) και οδηγούν σε επαγγελματική επάρκεια για την άσκηση της Συμβουλευτικής. Επί πλέον, παρέχονται τα προγράμματα Συμβουλευτική Σχέσεων &  Συμβουλευτική Καριέρας  για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Mediterranean College-210-8899600, info@medcollege.edu.gr 
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: http://www.medcollege.edu.gr/dialexi-apply-form