Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ- PROJECT MANAGEMENT: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, ώρα 17.00-19.00

Η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο με ελεύθερη είσοδο και θέμα «Project Management, Εφαρμογές τις Διοίκησης Έργου και των εργαλείων της στην πράξη»,  την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, ώρα 17.00-19.00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Στέργιος Κόκκορης, Πολιτικός Μηχανικός MSc, Certified Project Management Professional.

Στην εκδήλωση-  που απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους σχολών Μηχανικών, Πληροφορικής,  Δομικών Κατασκευών,  Διοίκησης Επιχειρήσεων, κλπ - θα  αναλυθούν οι αρχές της διοίκησης έργου & θα παρουσιαστούν εργαλεία διοίκησης και η εφαρμογή τους σε πραγματικές μελέτες περιπτώσεων. Αναλυτικότερα κατά την εισήγηση θα υπάρξουν αναφορές σχετικά με τα  χαρακτηριστικά και   τον κύκλο ζωής των έργων, θα αναφερθούν συχνά προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ θα συζητηθούν οι ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντος αλλά και οι βασικές ομάδες διαδικασιών της Διοίκησης Έργων.
 Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης