Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College

Αθήνα, Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 - Θέατρο Badminton.
Θεσσαλονίκη, Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 - Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
Πολλές είναι οι στιγμές που σηματοδοτούν τη φοιτητική ζωή στο Mediterranean College . Στιγμές που επισφραγίζουν ότι το Κολλέγιο είναι ζωντανός οργανισμός με αμφίδρομη επαφή και ουσιαστική σχέση με τους φοιτητές του.
Ένα, όμως από τα πλέον καθοριστικά γεγονότα της συγκεκριμένης περιόδου για ένα φοιτητή,είναι η αποφοίτηση και το ειδικό τελετουργικό παραλαβής του Πτυχίου του. Μια διαδικασία που ολοκληρώνει ένα σημαντικό δημιουργικό κύκλο γεμάτο μάθηση, σηματοδοτώντας ταυτόχρονα το ξεκίνημα μιας νέας, πολλά υποσχόμενης και γεμάτης όνειρα και φιλοδοξίες επαγγελματική πορεία.
Η 35η Τελετή Αποφοίτησης του Mediterranean College θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 στοΘεάτρο Badminton και στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιον.
Κεντρικός άξονας της 35ης Τελετής Αποφοίτησης θα είναι η ανάδειξη της «Αριστείας στην Έρευνα» (Excellence in Research)Ελλήνων, οι οποίοι έχουν διακριθεί διεθνώς για το ερευνητικό έργο τους στην Επιστήμη, την Παιδεία και την Κοινωνία γενικότερα, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και πρότυπο στη νέα γενιά.
Κεντρικός Ομιλητής της εκδήλωσης (Key Note Speaker) θα είναι ο Professor Γεώργιος Θ. Παυλίδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Μακεδονίας Fellow, International Academy for Research in Learning Disabilities-Εφευρέτης του παγκοσμίως αναγνωρισμένου διαγνωστικού τεστ Δυσλεξίας "Pavlidis Test".
Τιμώμενο Πρόσωπο της φετινής τελετής θα είναι ο Δρ. Γεώργιος Κόρδας - Ερευνητής Εθνικού Κέντρου Δημόκριτος.