Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σεμινάριο «Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας»

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/11/2013 το σεμινάριο που διοργάνωσε η Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College,  με θέμα: «Υγιεινή και ασφάλεια στους χώρους εργασίας».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε  στο πλαίσιο της 3ης Εβδομάδας Απασχολησιμότητας του Mediterranean College και στόχο είχε να ενημερώσει τους φοιτητές σχετικά με τους κίνδυνους που αντιμετωπίζει καθημερινά στο χώρο εργασίας του ένας εργαζόμενος αλλά κυρίως ένας Μηχανικός καθώς και τους τρόπους πρόληψης ή αντιμετώπισης τους. Επίσης, μέσω του εν λόγω σεμιναρίου οι φοιτητές είχαν την δυνατότητα να πληροφορηθούν για τις προοπτικές καριέρας που διανοίγονται στον κλάδο της Υγιεινής και Ασφάλειας καθώς και για την χρησιμότητα που έχει και τον ρόλο που η γνώση αυτή θα συντελέσει στην διεκδίκηση μίας καριέρα στον κλάδο.


Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Μηχανικών του Mediterranean College, Δρ. Βασίλης Τζάλας, ο οποίος μέσα από την πολυετή πείρα του κατάφερε να μεταδώσει βασικές γνώσεις στους συμμετέχοντες αλλά και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους ανανεώνοντας μάλιστα το ραντεβού μαζί τους την επόμενη Εβδομάδα Απασχολησιμότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα της εκδήλωσης μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.