Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Future Leaders:Προετοιμάζοντας τους Ηγέτες του αύριο Στο πλαίσιο του Employability Week

Στο πλαίσιο της 3ης κατά σειρά Εβδομάδας Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, παρουσίαση στους μεταπτυχιακούς φοιτητές ΜΒΑ της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με θέμα “ Future Leaders: προετοιμάζοντας τους Ηγέτες του αύριο”.  Εισηγήτρια της παρουσίασης ήταν η κα Τίνα Δρίτσα, Γενική Διευθύντρια του προγράμματος Future Leaders.





Η Future Leaders αποτελεί μια αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία (ΑΜΚΕ) που στοχεύει στο να βοηθήσει τους νέους τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να γίνουν οι ηγέτες του μέλλοντος. Μέσα από μία ξεχωριστή επιμορφωτική εμπειρία, οι «δυνητικοί» ηγέτες εντοπίζουν και αναπτύσσουν τις ηγετικές τους ικανότητες, στην πράξη, προς όφελος τοπικών φορέων και ΜΚΟ υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος ΜΒΑ του Mediterranean College, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα στάδια του προγράμματος, να έρθουν σε επαφή με τα οφέλη του και να μάθουν με ποιον τρόπο μπορούν οι ίδιοι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα είτε ως εκπαιδευόμενοι μελλοντικοί ηγέτες είτε ως στελέχη επιχειρήσεων.  

Σκοπός όλων των δράσεων που εντάσσονται στο Employability Week είναι να ενισχύσουν τις επαγγελματικές  δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσουν για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και στιγμιότυπα όλων των εκδηλώσεων μπορείτε να επισκεφθείτε το www.mc-employability.gr.