Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013

Δωρεάν Ημερίδα «Γνώρισε τη Λογιστική σε 120 λεπτά» Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στα πλαίσια του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Γνώρισε τη Λογιστική σε 120 λεπτά» την Τετάρτη 03 Απριλίου στις 20:00. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους λογαριασμούς του Ελληνικού Λογιστικού Σχεδίου και να εξοικειωθούν με την εφαρμογή τους μέσω παραδειγμάτων βασισμένων σε επιχειρήσεις. Επιπλέον, θα έρθουν σε επαφή με τις οικονομικές καταστάσεις μιας επιχείρησης και τις μεθόδους αποτίμησης αποθεμάτων και αποσβέσεων.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητής θα είναι ο κ. Σπύρος Κοττώρης, καθηγητής του Business School του Κολεγίου και διακεκριμένο τραπεζικό στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τομέα της
λογιστικής. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) ,τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr