Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δωρεάν Ημερίδα «Σχεδιάζοντας ένα Marketing Plan»


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στα πλαίσια του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Σχεδιάζοντας ένα Marketing Plan» την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 18:30.  

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα βασικά στοιχεία ενός marketing plan, να μυηθούν στα μυστικά ενός επιτυχημένου σχεδίου marketing και να συμμετάσχουν στην δημιουργία ενός πλάνου για μια πραγματική εταιρεία που θα χρησιμοποιηθεί ως μελέτη περίπτωσης. 
Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητής θα είναι ο κ. Νίκος Κανέλλος, καθηγητής του Business School του Κολεγίου και διακεκριμένο στέλεχος επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) ,τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.