Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Mediterranean College Δωρεάν Ημερίδα «Η Αθήνα ως Τουριστικός Προορισμός»

Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στα πλαίσια του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Η Αθήνα ως Τουριστικός Προορισμός» το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 11:00. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις τάσεις που επικρατούν στον τομέα του τουρισμού στην πόλη της Αθήνας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Αθήνα τα τελευταία χρόνια ως τουριστικός προορισμός καθώς και προτάσεις για την προώθηση και ανάπτυξη του προορισμού.
Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητές θα είναι ο κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, Sales Manager – Travel Market των YES! Hotels και η κα Ιωάννα Τσόκα, επικεφαλής της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Κολεγίου.  Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.  

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) ,τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr. 


Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr 

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">