Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Δωρεάν Ημερίδα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival


Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στα πλαίσια του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Γυναικεία Επιχειρηματικότητα» την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 18:30. 

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας για τις γυναίκες επιχειρηματίες, τις ευκαιρίες και απειλές καθώς και να έρθουν σε επαφή με νέες φοιτήτριες που αποτελούν ήδη μέλη του επιχειρηματικού κόσμου, οι οποίες θα μοιραστούν με το κοινό τις προσωπικές τους εμπειρίες επί του θέματος. 

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητής θα είναι ο κ. Δημήτρης Κόγκας, καθηγητής και υπεύθυνος των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Business School του Κολεγίου. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 
Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.