Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Mediterranean College: Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Γενική Επισκόπηση SAP και Επιχειρησιακές Ανάγκες»


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει στο πλαίσιο του Xinis Education Festival δωρεάν ημερίδα με θέμα «Γενική Επισκόπηση SAP και Επιχειρησιακές Ανάγκες», την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 18:00.  

Εισηγητής είναι ο κος Stefanos Spyriounis, Customer Solution Manager, University Alliances Manager SAP Hellas S.A. Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) ,τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr. 

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: vgalanis@medcollege.edu.gr