Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Mediterranean College: Αποτελέσματα Ημερίδας «Σχεδιάζοντας ένα Marketing Plan»


Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που πραγματοποίησε η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στο πλαίσιο του Xinis Education Festival με θέμα, «Σχεδιάζοντας ένα Marketing Plan». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου στo Lecture Hall του Κολλεγίου.  
Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκατοντάδες φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Οικονομικού της Νομικής, των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, σπουδαστές του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ καθώς και επαγγελματίες.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την εξαιρετική δυνατότητα να εξοικειωθούν με τα βασικά στοιχεία ενός marketing plan, να μυηθούν στα μυστικά ενός επιτυχημένου σχεδίου marketing και να συμμετάσχουν στην δημιουργία ενός πλάνου για μια πραγματική εταιρεία που θα χρησιμοποιηθεί ως μελέτη περίπτωσης. 

Εισηγητής ήταν ο κ. Νίκος Κανέλλος, καθηγητής του Business School του Κολεγίου και διακεκριμένο στέλεχος επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στον τομέα του μάρκετινγκ. Σε όλους τους  συμμετέχοντες  δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Περισσότερες Πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα,   τηλ. 210 8899600, www.medcollege.edu.gr