Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δωρεάν Ημερίδα «Οδικό Τροχαίο Ατύχημα – Πρόληψη και Καταστολή»


Στο πλαίσιο του Xinis Education Festival

Οι Σχολές Μηχανικών, Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών του Mediterranean College διοργανώνουν, την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 18:00, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival, δωρεάν ημερίδα με θέμα «Οδικό Τροχαίο Ατύχημα – Πρόληψη και Καταστολή». 

Οι βασικοί άξονες στους οποίες θα κινηθεί η εκδήλωση αφορούν στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, στην ανάλυση της παρούσας κατάστασης στην Ελλάδα αλλά και στην θεραπευτική αντιμετώπιση των σφοδρών ψυχολογικών επιπτώσεων που ένα τροχαίο ατύχημα έχει, τόσο στο ίδιο τον
παθόντα όσο και στην οικογένεια που θρηνεί το θύμα ενός δυστυχήματος. Τέλος, μέσω μίας διαδραστικής διαδικασίας θα συζητηθεί το αντίκτυπο που έχει μία καμπάνια οδικής ασφάλειας στο ευρύ κοινό.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα. Εισηγητές σε αυτήν θα είναι ο κ. Ευγένιος Πετούμενος, Υπεύθυνος Προγράμματος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς – Ι.Ο.Α.Σ., η κα Ελένη Μισοκεφάλου,  Eπικεφαλής της Σχολής Μηχανικών του MediterraneanCollege, η Δρ. Πηνελόπη Λουκά, Eπικεφαλής της Σχολής Ψυχολογίας του MediterraneanCollege, η Δρ. Αγγελική Παπαγγελή - Eπικεφαλής της Σχολής Παιδαγωγικών του MediterraneanCollege και η κα Ευαγγελία Μαραγκού, Υπεύθυνη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία του Mediterranean College. Στο πλαίσιο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Καλώς τον κύριο Κ.Ο.Κ.» της συγγραφέως κας Ελένης Πιτσιδοπούλου. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το VIP PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013». Για την  απόκτηση του VIP PASS, πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική σελίδα του φεστιβάλ www.xinisfestival.edu.gr,  και να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους. Η παραλαβή του  VIP PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε απευθείας με το Mediterranean College (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα) ,τηλεφωνικά στο 210 8899600 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00), ή επισκεφθείτε το www.medcollege.edu.gr.