Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή διάλεξη με θέμα: «Big Data και Τουρισμός» Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, ώρα 18.00-20.00 Στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL

H  Σχολή Διοίκησης επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 15, διάλεξη με ελεύθερη είσοδο και με θέμα: «Big Data και Τουρισμός», την Τετάρτη 18  Μαρτίου 2015, ώρα 18.00-20.00, στο Lecture Hall του Κολλεγίου (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα).
Η περασμένη χρονιά χαρακτηρίστηκε χρονιά ορόσημο για τον εγχώριο τουρισμό καθώς  παρουσιάστηκε μεγάλη αύξηση των τουριστών που επέλεξαν την Ελλάδα για τις διακοπές τους. Η μείωση της τιμής του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και η δημοσιότητα που δημιούργησε η οικονομική κρίση, είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας θετικής διάθεσης για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.
Η ανοιχτή διάλεξη με θέμα «Big Data και Τουρισμός» θα παρουσιάσει πώς ένας τεράστιος όγκος πληροφορίας που μία εταιρία δραστηριοποιούμενη στον τουρισμό μπορεί να έχει για τους πελάτες της,  δύναται να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό εργαλείο marketing για καλύτερη στόχευση και προώθηση.  Πώς δηλαδή μπορεί να «χτιστεί» μια γερή βάση δεδομένων (big data)  στον Τουρισμό και πώς η συγκεκριμένη big data μπορεί να αποτελέσει δυνατό και στρατηγικό εργαλείο στο Τουριστικό Marketing.
Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι  ο κ. Τάκης Καραλίβανος, CEO, ΝΗΡΗΙΣ Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και ο κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος, Mediterranean College Lecturer, Owner Kick-Ad.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015».
Φέτος το Φεστιβάλ,  με σύνθημα: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη» έχει σαν στόχο να προάγει το πνεύμα αξιών οι οποίες είναι  άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η “φιλοσοφία”, η “φιλοξενία”, το “φιλότιμο”, ο “φιλελληνισμός” και η “ελευθερία της έκφρασης”.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!