Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2015

Ανοιχτή διάλεξη με θέμα: “Το λιανεμπόριο σε καιρό κρίσης”

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης είναι εμφανείς σε πολλούς τομείς της ζωής των ανθρώπων. Ένας από αυτούς είναι το λιανεμπόριο, με τη συνεχή μείωση του κύκλου και όγκου πωλήσεων στην αγορά. Με στόχο να εμπλουτίσει τις δράσεις που αφορούν στην απασχολησιμότητα των φοιτητών, η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College διοργανώνει στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 15, την Πέμπτη 26 Μαρτίου από 18.00-20.00 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου, μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο και με θέμα: "Το λιανεμπόριο σε καιρό κρίσης".
Εισηγητής στην ανοιχτή διάλεξη θα είναι ο κ. Αντώνης Ζαίρης, Γεν. Δ/ντής Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης, Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ). Ο κ. Ζαίρης θα παρουσιάσει τρόπους συμπεριφοράς, μοντέλα πωλήσεων, παράγοντες επιτυχίας, βασικά στοιχεία μεθοδολογίας πωλήσεων και στρατηγικής χειρισμού των πελατών που αφορούν μια νέα ευέλικτη στρατηγική πωλήσεων σε δύσκολους καιρούς.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015».
Φέτος το Φεστιβάλ, με σύνθημα: «Ελλάδα... αξία ανεκτίμητη» έχει σαν στόχο να προάγει το πνεύμα αξιών οι οποίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η "φιλοσοφία", η "φιλοξενία", το "φιλότιμο", ο "φιλελληνισμός" και η "ελευθερία της έκφρασης".
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!