Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Μεγάλη προσέλευση και έντονο το ενδιαφέρον στην ανοιχτή διάλεξη με θέμα: «Big Data και Τουρισμός»

Το ενδιαφέρον πολλών συμμετεχόντων  συγκέντρωσε η ανοιχτή διάλεξη με θέμα: «Big Data και Τουρισμός» . Μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College και η οποία  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 18  Μαρτίου 2015, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival.
Στην εκδήλωση ο εισηγητής κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος (Mediterranean College Lecturer, Owner Kick-Ad) αναφέρθηκε στις 5 βασικές «επαναστάσεις» που άλλαξαν  τον τρόπο ζωής μας, επικεντρώνοντας περισσότερο στην τελευταία- την επανάσταση στον  τομέα πληροφορίας- και τις επιπτώσεις που αυτή έχει  στην καθημερινή μας ζωή καθώς και στον τρόπο που εργαζόμαστε.
Ο δεύτερος καλεσμένος-ομιλητής, ο κ. Τάκης Καραλίβανος (CEO, ΝΗΡΗΙΣ Α.Ε. Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) ακολούθησε μια ποιο πρακτική προσέγγιση δίνοντας παραδείγματα για το  πως η υπέρ-πληροφόρηση που έχουν στη διάθεση τους σήμερα όλες οι τουριστικές επιχειρήσεις, με τη χρήση συγκεκριμένων και κατάλληλων εργαλείων, μπορεί να αποτελέσει συγκριτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να βοηθήσει στην περισσότερο προσωποποιημένη προσφορά υπηρεσίας προς τους πελάτες , όποτε και  όπως την θέλουν. Το κοινό παρακολούθησε με προσοχή τις δύο εισηγήσεις διατυπώνοντας καίριες  ερωτήσεις πάνω στα συγκεκριμένα θέματα δίνοντας έτσι το έναυσμα για έναν εποικοδομητικό διάλογο με τους εισηγητές.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας στη χώρα μας, για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει το μεγαλύτερο και πλέον πρωτοποριακό εκπαιδευτικό φεστιβάλ της Ευρώπης το «Xinis Education Festival 2015».
Φέτος το Φεστιβάλ,  με σύνθημα: «Ελλάδα… αξία ανεκτίμητη» έχει σαν στόχο να προάγει το πνεύμα αξιών οι οποίες είναι  άμεσα συνδεδεμένες με την Ελλάδα, όπως η “φιλοσοφία”, η “φιλοξενία”, το “φιλότιμο”, ο “φιλελληνισμός” και η “ελευθερία της έκφρασης”.
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015, παρέχοντας δωρεάν, περισσότερα από 140 σεμινάρια και 35 εκπαιδευτικές εκδηλώσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, το Xinis Education Festival 2015, είναι να αποκτήσετε τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο site www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα. Σε όλους τους συμμετέχοντες των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών εκδηλώσεων του φεστιβάλ, θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης για πιο ισχυρό βιογραφικό!