Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Κορυφαίες εταιρίες συμμετείχαν στο 7o Employability Week!



Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών φοιτητών του Κολλεγίου, ολοκληρώθηκε η 7η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) που διοργάνωσε τo Mediterranean College, στις 23-27 Νοεμβρίου 2015. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 25 στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας και Εκπαίδευσης.
Κατά τη διάρκεια του 7ου Employability Week, πάνω από 800 φοιτητές και απόφοιτοι του Mediterranean College σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σεμινάρια, να παρακολουθήσουν ομιλίες με χρήσιμη θεματολογία καθώς και να λάβουν μέρος σε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.
Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες στήριξαν με την παρουσία τους την εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week) του Mediterranean College, μεταξύ των οποίων και οι: Vodafone, Mercedes, Wind, Nokia, Athenaeum Intercontinental, Skywalker, Grecotel Hotels & Resorts, Noesi, Αλουμίνιον της Ελλάδας, Medin, Telesto Technologies, Farantouris Insurance & Financial Advisors, Astir Palace κ.α.
Η Εβδομάδα Απασχολησιμότητας εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC-Employability Scheme). Σκοπός της είναι να ενισχύσει τις επαγγελματικές δεξιότητες των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College και να τους προετοιμάσει για την είσοδό τους στη σύγχρονη απαιτητική αγορά εργασίας.
Η επόμενη Εβδομάδα Απασχολησιμότητας δίνει ραντεβού με τους φοιτητές και αποφοίτους του Mediterranean College, το Μάρτιο του 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc-employability.gr